Završeno peto kolo Lige šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 26.Nov.2015, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno peto kolo Lige šampiona

Juventus ima 11 bodova, dva više od Mančester sitija. Te dve ekipe su se plasirale u narednu fazu Lige šampiona.

Fudbaleri Juventusa pobedili su Mančester Siti u derbiju večeri na svom terenu sa 1:0 i kolo pre kraja preuzeli vodeću poziciju u Grupi D Lige šampiona. Strelac je bio Mario Mandžukić u 18. minutu.

Borusija je na svom stadionu u Menhengladbahu bila bolja od Sevilje i pobedila 4:2, čime je pretekla španski klub na trećem mestu. >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport <<

Fudbaleri Pari Sen Žermena plasirali su se u osminu finala kolo pre kraja grupne faze Lige šampiona, današnjom pobedom protiv Malmea u gostima sa 5:0.

PSŽ ima 10 bodova i pridružio se Real Madridu, koji je ranije obezbedio plasman. Španski klub ima 13 nakon pobede u Ukrajini protiv Šahtjora sa 4:3.

Real je vodio 4:0 uz dva gola Kristijana Ronalda i po jedan Luke Modrića i Danijela Karvahala, domaći igrači su smanjili zahvaljujući dva gola Aleša Tešeire i jednim Dentinja, ali nisu uspeli da izjednače.

Fudbaleri Atletiko Madrida i Benfike plasirali su se danas iz Grupe C u osminu finala Lige šampiona.

Fudbaleri Volfsburga pobedili su u Moskvi ekipu CSKA sa 2:0 (1:0), u utakmici 5. kola B grupe Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.