Zagubili se pasoši, Mažić ne sudi Čelsiju u Ligi šampiona!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagubili se pasoši, Mažić ne sudi Čelsiju u Ligi šampiona!

Srpska sudijska šestorka na čelu sa našim najboljim fudbalskim arbitrom, Miloradom Mažićem, određena je da u sredu u prvom kolu Lige šampiona deli pravdu na meču Čelsi - Šalke, ali do toga ipak neće doći i to iz bizarnog razloga.

Kada je UEFA odredila Mažića, te njegova dva prva pomoćnika Milovana Ristića i Dalibora Đurđevića, zatim Dejana Petrovića za četvrog sudiju, a za dodatne arbitre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Danila Grujića i Dejana Filipovića, bio je to više nego dovoljno da budemo ponosni što, ma šta da se dešavalo u srpskom fudbalu, "neko tamo" vidi da ovde ima kvaliteta, pa taj kvalitet uvrsti i u elitu.

Ipak, problemi su se isprečili, i to krajnje nefudbalski: pasoši naše sudijske šestorke su morali da budu poslani u Varšavu, kako bi im se tamo rešilo pitanje vize, a onda su se u međuvremenu - "zagubili".

Još uvek aktuelno kašnjenje sa povratkom dokumenata bilo je više nego dovoljna naznaka da Mažić i njegove kolege neće suditi meč Čelsi - Šalke, jer ne mogu ni da odu u London, u kome bi trebalo da su već ovog utorka.

Ko će umesto naših sudija deliti pravdu na ovom meču Lige šampiona, za sada nije poznato.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Neverovatan razlog: Zagubili se pasoši, Mažić ne sudi Čelsiju u Ligi šampiona!

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014

Srpska sudijska šestorka na čelu sa našim najboljim fudbalskim arbitrom, Miloradom Mažićem, određena je da u sredu u prvom kolu Lige šampiona deli pravdu na meču Čelsi - Šalke, ali do toga ipak neće doći i to iz bizarnog razloga...Problemi su se isprečili, i to krajnje nefudbalski: pasoši...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.