Vujošević: Porazi? Očekivani!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Porazi? Očekivani!

Trener srpskog šampiona rekao novinarima posle utakmica sa Metalcem da su rezultati Partizana na početku sezone očekivani. Pobeda protiv Valjevaca donosi samopouzdanje.

Partizan je pobedio Metalac, upisao drugi trijumf u petom kolu ABA ligi, a što je najvažnije trener crno-belih Duško Vujošević konačno ima razloga da bude zadovoljan.

"Važna utakmica za nas i u najavi sam rekao da će biti teško. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Metalac ima pristojnu ekipu. Znaju da promene ritam. Znaju kog igrača gađaju. Mi smo utakmicu odigrali u velikom grču, zbog predigri", počeo je trofejni stručnjak.

Vujošević smatra da su rezultati Partizana na početku sezone očekivani.

 "Ništa se neočekivano nije desilo kada su rezultati Paritzana u pitanju, osim rezultata sa Krkom. Ne bih rekao da smo još pronašli igru. Publici se zahvaljujem, ovima koji dolaze. Ovo me je podsetilo na vreme kada smo uzimali kredite od Marfin banke i tada smo ušli u seriju poraza, to jezgro je i tada dolazilo, publika koja nas je bodrila", dodao je trener Partizana.

Njegovo mišljenje je da će crno-beli vremenom igrati sve bolje, jer je gubitak odlaskom velikog broja igrača na kraju prošle sezone teško nadoknadiv.

"Ostali smo bez šest osnovnih igrača. Potrebno je sada dosta vremena da neki epizodni igrači preuzmu lidersku ulogu. Plejmejkeri teško igraju. Tepić je izgubio elan. Znate on nije pozvan u reprezentaciju, sigurno je i to uticalo. Odgovaran je čovek, svestan je da ne igra dobro", podvukao je Vujošević

Mihajlo Andrić pružio je odličnu partiju i bio jedan od najzaslužnijih što je Partizan pobedio.

"Važna utakmica i pobeda, verovatno zbog težine situacije smo loše otvorili. U drugom poluvremenu smo se popravili, ubacili neke šuteve i na kraju pobedili", rekao je košarkaš Partizana.

Vladimir Đokić, trener Metalca, smatra da je meč u Pioniru, s obzirom na dešavanja na parketu, mogao da ima i drugačiji epilog.

"Težak poraz zaista. Čestitam Partizanu. Moglo je i da bude drugačije. Sjajno smo odigrali prvo poluvreme. Imali smo više samopouzdanja nego obično. Imali smo priliku i da ostvarimo veću prednost. Partizan u nastavku je nošen publikom stegao odbranu, dok mi nemamo lidera koji bi rešio trenutke kada padnemo u igri. Ovo je već treća utakmica koju igramo dobro 30, 35 minuta i na kraju izgubimo. Boli nas svaki poraz. Sigurno da se ne mirimo sa porazima. Činimo sve da ne dođe do toga, ali gubimo već petu utakmicu. Teško je igrati u gostima, ali to nije opravdanje. Sramotan rezultat je 0-5 i stidim se toga. Ipak nisam pesimista, očekujem i pet vezanih pobeda", zaključio je Đokić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta je rekao Vujošević posle prekida crne serije?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2014

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da je pobeda nad Metalcem u Jadranskoj ligi veoma važna i da će njegova ekipa nastaviti da radi i da se bori...Nastavlja borbu: Duško Vujošević.. .."Ovo je veoma važna pobeda za nas. I pre utakmice sam rekao da će biti teško. Metalac...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.