Vučelić grmi: Sudija katastrofalan, navijao za Olimpijakos

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučelić grmi: "Sudija katastrofalan, navijao za Olimpijakos"

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić smatra da je sudija Davide Masa dobrano uticao na to da crno-beli dožive poraz u susretu sa Olimpijakosom.

Šampion Srbije doživeo je u utorak poraz od Olimpijakosa (1:3) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a predsednik Partizana Milorad Vučelić osuo je paljbu po sudiji Davideu Masi.

"Čestitam Olimpijakosu na pobedi, ali sudija Masa je bio katastrofalan. Gadno nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << oštetio. Ne samo za penale, nego kompletan meč. Italijanski arbitar je bio 12. igrač Olimpijakosa, nedorastao meču. Možemo da se žalimo... Ponavljam, Masa je očigledno navijao za rivala", rekao je Vučelić za "Žurnal".

Ulogu glavnog arbitra u Humskoj je obavljao Italijan Davide Masa, sudija koji se u Italiji susreo sa ozbiljnim pretnjama nakon derbija Juventus - Milan u kojem je nagradio domaćina penalom u sedmom minutu nadoknade vremena.

"Ne želim da pravdam poraz, usledio je posle grešaka odbrane, ali zaista moram da istaknem, znate da to retko radim, suđenje je bilo katastrofalno", dodao je Vučelić.

Revanš utakmica je za sedam dana u Pireju, a Partizan će pokušati da nadoknadi veliki zaostatak.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vučelić: Katastrofalni sudija navijao za Olimpijakos!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2017

- Gadno nas je oštetio - kaže predsednik Milorad Vučelić...Prst krivice za poraz u trećem kvalifikacionom kolu i izglednu eliminaciju s puta ka Ligi šampiona čelnici Partizana upiru ka - sudiji. Prema oceni crno-belih, Davide Masa žestoko ih je zakinuo sinoć u Humskoj 1, na šta je prvi ukazao Leandre...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.