VIDEO: U Turskoj sevale pesnice, noževi, palice...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: U Turskoj "sevale" pesnice, noževi, palice...

Noć pred početak utakmce trećeg kola Lige šampiona između Galatasaraja i Borusije iz Dortmunda imala je krvavu uvertiru u Istanbulu.

Opšta tuča: Napad pristalica Galate na navijače Borusije

 

Navijači nemačkog vicešampiona napadnuti su ispred jednog lokala u blizini poznatog trga Taksim.

 

Sve je zabeleženo video snimkom, a vest je potvrdio portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << "milionera", Saša Flige.

 

"Dvojici naših navijača ukazana je lekarska pomoć, usled lakših telesnih povreda. Vinovnici, odnosno inicijatori incidenta su uhapšeni, a kod njih su pronađeni noževi i palice", rekao je Flige.

 

Meč se igra u sredu od 20.45 časova na stadionu "Turk Telekom Areni".

 

Pogledajte incident:

 
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Za dobrodošlicu u Istanbulu – pesnica u glavu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2014

Navijači Borusije iz Dortmunda se proveli kao bosi po trnju u Istanbulu..Dolazak u Istanbul dan pre meča – greška koju navijači Borusije iz Dortmunda sebi nisu smeli da dopuste. Neki od njih su to učinili i proveli se kao bosi po trnju…..To potvrđuje i snimak iz jedne ulice, gde pristalica...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.