(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Sporting traži ponavljanje utakmice sa Šalkeom

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) LIGA ŠAMPIONA: Sporting traži ponavljanje utakmice sa Šalkeom

BEOGRAD - Fudbalski klub Sporting iz Lisabona zatražio je danas od Evropske fudbalske unije (Uefa) da ponovo odigra utakmicu sa Šalkeom u Ligi šampiona, koju je izgubio sa 3:4, golom iz jedanaesterca u sudijskoj nadoknadi vremena.

"Zeleno-beli iz Lisabona zatražili su da se odigra nova utakmica, ili da dobiju premiju koja se dodeljuje za remi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Ligi šampiona. Uefa je zatražila od Šalkea mišljenje o tome i u kratkom roku ćemo ga poslati, kako bismo zaštitili interese svog kluba", navodi se u saopštenju Šalkea na klupskom sajtu.

Šalke je u utorak uveče pobedio Sporting sa 4:3, u utakmici trećeg kola Grupe G u Ligi šampiona, a pobedonosni gol postigao je Erik Maksim Čupo Moting iz jedanaesterca.

Prethodno je sudija Sergej Karašev iz Rusije dosudio penal zbog igranja rukom Džonatana Silve. U Sportingu smatraju da je lopta pogodila Silvu u glavu.

Posle tri kola u Grupi G, Šalke ima pet bodova na drugom mestu na tabeli, a Sporting je poslednji sa bodom. Prvi je Čelsi sa sedam bodova, a Maribor je treći sa dva boda.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

LŠ: Sporting traži novu utakmicu sa Šalkeom ili da dobije premiju

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Fudbalski klub Sporting iz Lisabona zatražio je u četvrtak od Evropske fudbalske unije (UEFA) da ponovo odigra utakmicu sa Šalkeom u Ligi šampiona, koju je izgubio sa 4:3, golom iz jedanaesterca u sudijskoj nadoknadi vremena...- Zeleno-beli iz Lisabona zatražili su da se odigra nova utakmica, ili...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.