(VIDEO) Klop zasmejavao novinare svojim (ne)poznavanjem jezika, usput izmislio novu izreku!

Izvor: Press, 26.Nov.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Klop zasmejavao novinare svojim (ne)poznavanjem jezika, usput izmislio novu izreku!

Jirgen Klop definitivno mora da unapredi poznavanje engleskog jezika
Borusija Dortmund gostuje Arsenalu u okviru Lige šampiona, a na konferenciji za medije pred meč bilo je jako zanimljivo. Klop je prosto briljirao, a čak je uspeo i da izmisli novu izreku. A sve je krenulo tako što se požalio na bilans povreda u svom timu.

„Imamo probleme sa povredama za koje mnogi nikada ranije nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ni čuli. Možda smo mi pronalazači novih povreda. Neven Subotić, Mats Humels i Kuba Blaščikovski. Svako od njih ima različit problem, ali kada se sve spoji to je velika poteškoća za nas. Određeni igrači iznose sve utakmice na svojim leđima i dolazi do umora. Ne možemo da napravimo postavu od 45 igrača pa da ih menjamo“, žalio se Klop noviarima.
 Nakon toga izgovorio je rečenicu koja je sve, pa i njega, nasmejala do suza!

„Ponekad jedno dolazi posle drugog“, što praktično nema značenje na engleskom jeziku na način koji je on rekao, što je izazvalo buru smeha kod prisutnih. Nemac je zatim poručio Englezima da nauče tu izreku.

Pomoć mu je pružio novinar na konferenciji i rekao kako bi ta izreka trebalo da glasi -  „ Sve ima kraj, samo kobasica ima dva“, kao aluzija na neprestane povrede Milionera.

U medijima se sve više provlači teza da bi Klop mogao da bude naslednik čuvenog Arsena Vengera na klupi Arsenala, a dodatno to sve podgreva par godina star inetrvju nemačkog trenera, u kome  je rekao da je Engleska jedina zemlja u kojoj bi mogao da radi osim Nemačke.

„Taj intervju je bio davno, nisam mislio tada ozbiljno o svojoj budućnosti. Jedini jezik koji bi bar malo mogao da naučim je, kao što možete i sami da čujete, engleski. Moj način treniranja ekipe zahteva poznavanje jezika. Ne znam kada će se desiti moj odlazak, verovatno ni ove ni sledeće godine. Ne planiram stvari na taj način. Ponekad je tajming najvažniji“, rekao je Klop na kraju ove urnebesne konferencije. Pogledajte.

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Krenete do lokalnog poljančeta na fucu s prijateljima, a sačekaju vas Kagava, Subotić, Obamejan i Klop (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Nov.2014

Milioneri se spremali za meč s Arsenalom na terenu u londonskom parku na kojem obično igraju amateri..Vicešampion Nemačke, tim koji svake nedelje igra ispred 80.000 vatrenih navijača, a pred utakmicu Lige šampiona sa Arsenalom treniraju na poljančetu u londonskom parku. Šinđi Kagava, Neven Subotić,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.