(VIDEO) HAOS U KIJEVU: Navijači Dnjepra i Kopenhagena prekinuli utakmicu

Izvor: Press, 30.Jul.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) HAOS U KIJEVU: Navijači Dnjepra i Kopenhagena prekinuli utakmicu

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Kijevu između domaćina Dnjepra i Kopenhagena bila je prekinuta zbog utrčavanja navijača na teren.

Danski mediji javljaju kako su prekid izazvali ukrajinski navijači koji su napali Dance na tribinama. Deo njih je preskočio ogradu kako bi se obračunao sa protivnicima. 


Utakmica je završena bez golova.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Danci u Kijevu istakli rusku zastavu, navijači Dnjepra se obračunali sa obezbeđenjem /VIDEO/

Izvor: Blic, 31.Jul.2014, 10:37

Na meču kvalifikacija za Ligu šampiona između Dnjepra i Kopenhagena, koji se igrao u Kijevu, došlo je do obračuna navijača dva tima, kao i fanova ukrajinskog kluba sa obezbeđenjem, jer su gosti istakli rusku zastavu na svojoj tribini...Danski navijači doneli su zastavu Rusije aludirajući na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.