Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEST IZ ‘KOMŠILUKA’: Evo šta je UEFA rekla o Ligi šampiona u Jagodini…

Vardar u prvom kolu kvalfikacija za Ligu šampiona dočekaće Malme, a i dalje je neizvesno gde će makedonski prvak igrati duel sa Šveđanima kao domaćin.

Real Madrid i Mančester junajted sele Vardar sa svog stadiona ‘Filip drugi’. Razlog je renoviranje stadiona zbog utakmice kakvu Skoplje, ali i region ne pamte. Vardar sada mora da se seli, a jedna od opcija bila je i Jagodina.
Ipak, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << makedonski mediji navode, UEFA je odbila taj zahtev Vardara, te nećemo prvi put u istoriji Ligu šampiona gledati u drugom gradu u Srbiji, a da to nije Beograd i da to nisu stadioni Crvene zvezde i Partizana.
Po svemu sudeći Vardar će Malme dočekati u Makedoniji i to na stadionu u Strumici gde je već jednom domaćin bila ekipa Škendije iz Tetova.
The post VEST IZ ‘KOMŠILUKA’: Evo šta je UEFA rekla o Ligi šampiona u Jagodini… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.