Uživo: Real vodi sa 4:1, Atletiko gubi 2:1 u Pireju, Imobile za prednost Dortmunda!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Real vodi sa 4:1, Atletiko gubi 2:1 u Pireju, Imobile za prednost Dortmunda!

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, a on je konačno i došao - početak nove sezone Lige šampiona! Najbolji timovi širom Evrope danas počinju nadmetanje u najelitnijem takmičenju kontinenta, a od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati ekipe iz grupa A, B, C i D. Derbi programa biće odigran u Dortmundu gde Borusija dočekuje Arsenal, dok će goreti i u Pireju gde Atletiko Madrid gostuje Olimijakosu. Razvoj situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na startu krema fudbalske scene možete pratiti na Blicsport.rs!

Borusija iz Dortmunda je slomila otpor Arsenala na svom stadionu u poslednjem minutu poluvremena kada je Ćiro Imobile preuzeo loptu na polovini terena, a onda izdržao veliki pritisak defanzivaca "tobdžija" i matirao Ščesnog.

Grupa A:

Juventus - Malme 0:0

Olimpijakos - Atletiko Madrid 2:1

Grupa B:

Liverpul - Ludogorec 0:0

Real Madrid - Bazel 4:1

Grupa C:

Monako - Leverkuzen 0:0

Benfika - Zenit 0:2

Grupa D:

Dortmund - Arsenal 0:0

Galatasaraj - Anderleht 0:0

Atletiko je konačno uspeo u 38. minutu da dođe do daha, pa je Ansaldi probio po levoj strani i uputio centaršut koji je dobro iskoristio Mario Mandžukić koji je smanjio na 2:1.

Real je totalno diktirao tempo, ali je odjednom sevnula kontra Bazela koji je preko Gonzaleza u 38. minutu smanjio na 4:1.

Real Madrid do 37. minuta nije imao nimalo milosti prema Bazelu koji nije umeo da izađe iz svog šesnaesterca, pa je to ponovo kažnjeno na pravi način asistencijom Ronalda na 11 metara gde se našao Rodrigez koji je postavio 4:0.

Real Madrid je samo 60 sekundi posle drugog gola poveo i sa 3:0 nakon što se Bejl upisao i među asistentima, dok je Kristijano Ronaldo našao svoje mesto na listi strelaca.

Ibrahim Afelaj bacio na velike muke Atletiko Madrid koji je imao nekoliko prilika do 31. minuta, ali od tada su dva gola u minusu pošto je bivši igrač Barselone još jednom podigao Pirej na noge.

Real Madrid je nakon pola sata igre došao do 2:0 posle velikog pritiska Garet Bejl je na šmekerski način prebacio loptu preko golmana i pogodio mrežu nakon asistencije Luke Modrića, tako da "kraljevski" klub očekivano gazi ka pobedi.

U 22. minutu Zenit je poveo već sa 2:0 nakon centaršuta Danija i odlične reakcije Vicela. Golman koji je zamenio isključenog Artura, Taliska nije uspeo da izvuče loptu kod leve stative koju je glavom poslao Belgijanac koji je nekada igrao u timu iz Lisabona.

Golman Benfike Artur zaradio je direktan crveni karton u duelu sa Zenitom pošto je faulirao Danija koji je sam izašao pred njega, pa je jasno da će Portugalci imati sada još većih problema da anuliraju prednost Rusa od 1:0 sa početka susreta.

Hames Rodrigez je pokušao da uputi centaršut ka Karimu Benzemi, ali je štoper Suhi skrenuo loptu u svojoj gol, te je šampion Real Madrid poveo protiv Bazela.

Atletiko Madrid je držao loptu sve do 13. minuta kada je Olimpijakos uspeo da dođe do kornera, a onda je lopta sa leve strane došla do Artura Masuakua koji je sa 17 metara raspalio po dijagonali za vođstvo tima iz Pireja.

Fudbaleri Zenita postigli su prvi gol u novoj sezoni Lige šampiona, a strelac je Hulk u šestom minutu. Oleg Šatov je pretrčao dva vezna fudbalera protivničke ekipe i ubacio loptu u prazan prostor Brazilcu koji nije imao težak posao da savlada Artura.

Kapiten Atletiko Madrida Gabi zaradio je žuti karton nakon minut i po igre u Pireju pošto je pokušao da prekine opasnu kontru Olimpijakosa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poluvreme: Real vodi sa 4:1, Atletiko gubi, Imobile za prednost Dortmunda!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, a on je konačno i došao - početak nove sezone Lige šampiona! Najbolji timovi širom Evrope danas počinju nadmetanje u najelitnijem takmičenju kontinenta, a od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati ekipe iz grupa A, B, C i D. Derbi programa biće odigran u Dortmundu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.