Uživo: Kralj na gostovanju staroj dami u Torinu, Juventus - Real Madrid (SASTAVI)

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: "Kralj" na gostovanju "staroj dami" u Torinu, Juventus - Real Madrid (SASTAVI)

Fudbaleri Juventusa od 20.45 časova ugostiće Real Madrid u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona, a meč u Torinu između "stare dame" i kraljevskog kluba možete pratiti uz Blicsport.rs!

Juventus je pre tri dana uspeo da obezbedi titulu šampiona u italijanskom šampionatu, četvrtu u nizu, tako da se upotpunosti može skoncentrisati na najteži i najbitniji zadatak do sada u ovoj sezoni. Sa druge strane Real je u sred velike borbe sa Barselonom za trofej u Primeri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i perifernim vidom uvek motri na domaće prvenstvo ne bi li sustigao vodeći tim koji beži dva boda.

Madriđani bi trebalo da strahuju od torinske ekipe zbog tradicije, dok trener Reala Karlo Anćeloti najavljuje dobar rezultat kroz kolektivnu i hrabru igru na "Juventus" areni, a strateg Juvea imao je samo jednu poruku za protivnički tabor.

Alegri je odlučio da napravi malo iznenađenje i na veznu liniju pošalje Sturara umesto Pereire: Bufon, Lihtšajner, Bonući, Kjelini, Evra, Markizio, Pirlo, Sturaro, Vidal, Tevez, Morata. Sa druge strane, Real je izveo najjači sastav koji ima u svom arsenalu, a Serhio Ramos će zaigrati na sredini terena: Kasiljas, Karvahal, Varan, Pepe, Marselo,  Kros, Ramos, Bejl, Isko, Rodrigez, Ronaldo.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.