Uživo: Baloteli rastužio Ludogorec, gol Juvea, petarda Bazelu u režiji Real Madrida!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Baloteli rastužio Ludogorec, gol Juvea, "petarda" Bazelu u režiji Real Madrida!

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, a on je konačno i došao - početak nove sezone Lige šampiona! Najbolji timovi širom Evrope danas počinju nadmetanje u najelitnijem takmičenju kontinenta, a od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati ekipe iz grupa A, B, C i D. Derbi programa biće odigran u Dortmundu gde Borusija dočekuje Arsenal, dok će goreti i u Pireju gde Atletiko Madrid gostuje Olimijakosu. Razvoj situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na startu krema fudbalske scene možete pratiti na Blicsport.rs!

Grupa A:

Juventus - Malme 1:0 (0:0)


(Tevez59)

Olimpijakos - Atletiko Madrid 3:1 (2:1)

(Masuaku 13, Afelaj 31, Mitroglu 73 - Mandžukić 38)

Grupa B:

Liverpul - Ludogorec 1:0 (0:0)

(Baloteli 82)

Real Madrid - Bazel 5:1

(Suhi 14a.g, Bejl 30, Ronaldo 31, Rodrigez 37, Benzema 80 - Gonzalez 38)

Grupa C:

Monako - Leverkuzen 1:0 (0:0)

(Murtinjo 61)

Benfika - Zenit 0:2

(Hulk 6, Vicel 22)

Grupa D:

Dortmund - Arsenal 2:0 (1:0)

(Imobile 45, Aubamejang 48)

Galatasaraj - Anderleht 0:1 (0:0)

(Prat 52)

Svi su na Enfildu strepeli da će Ludogorec da odoli, ali je Mario Baloteli prihvatio centaršut Alberta Morena i pored dva defanzivca postigao prvi pogodak u dresu Liverpula.

Karim Benzema postavio je rezultat 5:1 za Real protiv Bazela. Francuz je sa Kristijano Ronaldom razmenio dupli pas, a onda umesto da je još jednom vratio Portugalcu, sa 15 metara zakucao pod prečku.

Olimpijakos je u 73. minutu došao i do 3:1 protiv Atletika posle proboja Pajtima Kasamija koji je u petercu pronašao Kostas Mitroglu koji je lepo primio loptu, okrenuo se i zatresao mrežu "jorgandžija".

Ludogorec je, kao grom iz vedra neba, istrčao kontru na Enfildu, pa je vezni fudbaler dodao loptu Bezjaku kojij e sam izašao pred Minjolea koji ništa nije mogao, ali je napadač bugarskog kluba pogodio stativu.

Monako je u 61. minutu postigao pogodak, iako je Leverkuzen znantno bolje igrao do tada, a strelac je Žoao Mutinjo koji je pogodio gornji desni ćošak "farmaceuta".

Juventus je razbio kordon Malmea u 59. minutu nakon što je Lihtštajner predao loptu Karlosu Tevezu koji je dao pas Asamoi, a Ganac je petom vratio Argentincu za šah-mat i siguran hod "stare dame".

Anderleht je u 52. minutu poveo u Istanbulu protiv Galatasaraja nakon duge lopte Defura i šuta Prata koji je sa ivice kaznenog prostora pogodio od leve stative mrežu protivnika.

Imobile je dao gol na početku prvog poluvremena, a onda je na startu drugog sjajnom loptom pronašao Pjer-Emerika Aubamejanga koji je pretrčao Ščesnog i pogodio mrežu za 2:0.

Borusija iz Dortmunda je slomila otpor Arsenala na svom stadionu u poslednjem minutu poluvremena kada je Ćiro Imobile preuzeo loptu na polovini terena, a onda izdržao veliki pritisak defanzivaca "tobdžija" i matirao Ščesnog.

Atletiko je konačno uspeo u 38. minutu da dođe do daha, pa je Ansaldi probio po levoj strani i uputio centaršut koji je dobro iskoristio Mario Mandžukić koji je smanjio na 2:1.

Real je totalno diktirao tempo, ali je odjednom sevnula kontra Bazela koji je preko Gonzaleza u 38. minutu smanjio na 4:1.

Real Madrid do 37. minuta nije imao nimalo milosti prema Bazelu koji nije umeo da izađe iz svog šesnaesterca, pa je to ponovo kažnjeno na pravi način asistencijom Ronalda na 11 metara gde se našao Rodrigez koji je postavio 4:0.

Real Madrid je samo 60 sekundi posle drugog gola poveo i sa 3:0 nakon što se Bejl upisao i među asistentima, dok je Kristijano Ronaldo našao svoje mesto na listi strelaca.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Baloteli rastužio Ludogorec, gol Juvea, "petarda" Bazelu u režiji Reala!

Izvor: Blic, 16.Sep.2014

Dugo se čekalo na ovaj trenutak, a on je konačno i došao - početak nove sezone Lige šampiona! Najbolji timovi širom Evrope danas počinju nadmetanje u najelitnijem takmičenju kontinenta, a od 20:45 časova svoje mečeve će odigrati ekipe iz grupa A, B, C i D. Derbi programa biće odigran u Dortmundu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.