Dortmund zna sa Realom, Juve protutnjao Zagrebom!

Izvor: Mondo, 27.Sep.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund zna sa Realom, Juve protutnjao Zagrebom!

Madriđani ni iz šestog pokušaja nisu pobedili Borusiju u Nemačkoj (2:2). Juventus silan na "Maksimiru", a Lester srećan protiv Portoa (1:0).

Uskoro opširnije...

KONAČNI REZULTATI:

Monako - Leverkuzen 1:1 (0:0)

/Glik 93' - Ćićarito Ernandez 73'/

CSKA - Totenhem 0:1 (0:0)

/Son 71'/

Dortmund - Real 2:2 (1:1)

/Obamejang 43', Širle 87' - Ronaldo 17', Varan 68'/
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Sporting - Legija 2:0 (2:0)

/Ruiz 28', Dost 37'/

Kopenhagen - Briž 4:0 (0:0)

/Densvil 53', Dilejni 64', Santander 69', Jorgensen 92'/

Lester - Porto 1:0 (1:0)

/Slimani 25'/

Sevilja - Lion 1:0 (0:0)

/Ben Jeder 52'/

Dinamo Zagreb - Juventus 0:4 (0:2)

/Pjanić 24', Iguain 31', Dibala 57', Šemper 85' ag/

Iz minuta u minut:

22.39 Ipak poslednji gol pada u Monaku!


Kamil Glik u 94. minutu golom sa ivice 16 metara "otima" Bajeru dva boda i postavlja konačnih 1:1

22.35 Kopenhagen stavlja tačku na veče, svojim četvrtim golom!

Danski klub je zaokružio pobedu nad Brižom udarcem Matijasa Jorgensena, u drugom minutu nadoknade. Na kraju, 4:0!

22.30 Dortmund - Real, ponovo izjednačenje!

"Milioneri" tri minuta pre isteka 90. postavljaju 2:2, sjajnim udarcem Andrea Širlea! Golu je prethodio verovatni faul Pjera Obamejanga u pokušaju da izvede "makazice" na centaršut Kristijana Pulišića...

Zidan je veoma ljut na Klatenburga jer nije prekinuo igru.

22:28 Juventus ne staje u Zagrebu!

Dani Alves šutirao je iz "slobodnjaka" sa oko 25 metara, okrznuo Šildefelda, a golman domaćina Adrian Šemper loše intervenisao i praktično sam poslao loptu u gol.

22.25  Strepnja u Lesteru... Rezervista Portoa Hesus Korona trese stativu gola domaćina, "projektilom" posle loše ispucavanja... Šampion Engleske i dalje vodi 1:0.

22.18 Gol i u Monaku, gde vodi Bajer!

Ćićarito Ernandez zatresao je mrežu francuskog tima, ostavši potpuno usamljen u petercu. Asistirao mu je Admir Mehmedi, a kapiten domaćih Danijel Subašić apsolutno nije imao šanse pred golom.

22.14 Totenhem vodi u Rusiji, Son nastavlja seriju!

Napadač londonskog kluba Son Hjung Min postigao je svoj peti gol za dve i po nedelje, a prošle sezone je dao samo četiri za celu takmičarsku godinu.

Na asistenciju Erika Lamele, Korejac je istrčao pred Igora Akinfejeva i savladao Rusa, iako je čuvar mreže CSKA uspeo da zakači loptu...

22.13 Kopenhagen stavlja tačku na utakmicu - 3:0!

Na centaršut iz kornera sa leve strane, Federiko Santander zakucao je loptu u mrežu Briga. Bodovi ostaju u Danskoj, definitivno.

22.11 Real ponovo stiče prednost i ponovo je u glavnoj ulozi Varan!

Madriđani su iskoristili katastrofalnu odbranu "milionera" posle prekida i golom Rafaela Varana tresu mrežu "milionera". Pre "egzekucije" Francuza je stativu pogodio njegov zemljak, Karim Benzema.

22.10 Promašen penal i u Sevilji. Vijeto je šutirao preko prečke gola Liona.

22.05 Kopenhagen duplira vođstvo i ide ka mirnoj pobedi...

Stefano Densvil izrasta u pravog tragičara, jer je posle autogola skrivio i penal. Sudija iz Škotske Kreg Tomson konsultovao se sa pomoćnikom, posle dosuđenog kornera dosudio i jedanaesterac, koji u 61. minutu nije iskoristio Avgustinson.

Međutim, nedugo potom ipak je "pao" i drugi gol danskog predstavnika, "bombom" kapitena Tomasa Dilejnija! "BOMBA"!

22.02 Kako igra Juve u Zagrebu
!

Paolo Dibala takođe je kaznio jako lošu reakciju odbrane Dinama i fenomenalnim udarcem sa više od 20 metara postigao treći gol za "Staru damu" u Maksimiru.

21.59 Vodi i Kopenhagen u Danskoj.

Defanzivac Briža Stefano Densvil postigao je neshvatljiv autogol, nespretno poslavši loptu u svoju mrežu iako oko njega nije bilo napadača domaćina.

21.53 Prvi gol u drugom poluvremenu, u Andaluziji!

Sevilja vodi protiv Liona, golom Visama Ben Jedera u 52. minutu. Ugurao je loptu iz neposredne blizine, a Horhe Sampaoli slavio je pogodak svog tima kao da je bar osiguran plasman u sledeću fazu.

Foto: AP/Michael Probst

- poluvreme -

21.32
Ronaldo postiže gol, ali ga sudija Mark Klatenburg opravdano poništava zbog ofsajda. Portugalac se buni, ali jeste bio u nedozvoljenoj poziciji.

21.29 Izjednačenje u Dortmundu!

U derbiju večeri Borusija je izjednačila protiv Reala. Gerero je šutirao iz slobodnog udarca, Navas je izbio loptu i pogodio Obamejanga, koji je glavom loptu ka Rafaelu Varanu, a on je prosledio u mrežu, za 1:1.

21.23 Sporting ide ka rutinskoj pobedi nad Legijom - 2:0.

Snažni Holanđanin Bas Dost (196 cm) postigao je drugi gol za domaćina, iskoristivši asistenciju Adrijena Silve. Udarac nogom sa desetak metara i nedovoljna reakcija Arkadijuža Malarža.

21.18 Juve duplira vođstvo u Zagrebu.

Miran, rutinski gol "Stare dame" i lagana egzekucija Gonzala Iguaina, koji beži Šildenfeldu i trese mrežu domaćina drugi put.

Foto: AP/Darko Bandic

21.15 Vodi i Sporting protiv Legije, a asistent iz nehata bio je naš internacionalac, Miroslav Radović.

Skočivši na centaršut iz kornera, doskorašnji vezista Partizana prebacio je loptu sa prve na drugu stativu, gde je mirno sačekao Brajan Ruiz i zatresao mrežu.

21.13 Juve vodi u Zagrebu!

Šildenfeld je loše reagovao, Sigali je poklonio loptu Miralemu Pjaniću, a on je lagano ubacio u mrežu domaćina, za 0:1. Miran početak "Stare dame" u glavnom gradu Hrvatske.

21.11 Drugi gol - u Lesteru!

Šampion Premijer lige poveo je protiv Portoa 1:0, i to golom Islama Slimanija, starog znanca "zmajeva" i doskorašnjeg centarfora Sportinga. Mahrez je centrirao, a napadač "lisica" zatresao mrežu.

Slimani je u dresu prethodnog kluba igrao protiv Portoa šest puta i postigao isto toliko golova. Sada je njegov skor 7/7!

21.02 Prvi gol - i to kakav!

Fudbaleri Reala odigrlai su maestralnu kontru i posle akcije Benzeme, Krosa, Ronalda, Džejmsa, Bejla i opet strelca Kristijana Ronalda - poveli 1:0!

Da li će ovo popraviti raspoloženje prenervoznoj zvezdi "kraljevskog kluba"?

NAJAVA:

Druga runda kreće!

Najbolji timovi kontinenta ulaze u drugu takmičarsku nedelju Lige šampiona, koja će tradicionalno biti odigrana u dva dana. Večeras (utorak) na programu je osam utakmica, među kojima se definitivno ističe duel u Dortmundu, gde gostuje Real, koji nikad nije pobedio na terenu Borusije u Ligi šampiona (3-2-0).

Pročitajte najavu kola!

I na prostoru bivše Jugoslavije gostuje evropski velikan - Juventus, koji će istrčati na rasprodati zagrebački "Maksimir", gde će ga dočekati Dinamo, uz podršku navijača sa severne tribine.

Pristalice šampiona Hrvatske već su napravile veliki incident, napavši u blizini stadiona grupu od oko 50 navijača Juventusa.

Takođe, ne bi trebalo smetnuti sa uma da je privremeni trener "modrih" Željko Sopić odlučio da na ovoj utakmici ne računa na mladog Antu Ćorića, isključenog iz sastava jer na prošlom meču nije radio šta je od njega traženo.

Parovi večerašnjih utakmica, sa kojih ćete promene rezultata moći da pratite u tekstualnom prenosu na MONDU, dok je TV prenos obezbeđen na Areni sport.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.