U Astani žale zbog ispuštene pobede

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2015, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Astani žale zbog ispuštene pobede

Imali su Kazahstanci dva gola prednsoti protiv Benfike, ali na kraju osvojili samo bod...

Trener Astane Stanimr Stoilov rekao je danas da žali što njegova ekipa protiv Benfike nije uspela da postigne treći gol i osvoji sva tri boda u utakmici petog kola Lige šampiona.

"Mislim da smo zaista dobro odigrali utakmicu. Postigli smo lepe i efektne golove, učinili sve da pobedimo... Razočarani smo jer nismo postigli treći gol i osvojili sve bodove", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Stoilov, a prenosi sajt Lige šampiona.

Fudbaleri Astane igrali su ranije danas u Kazahstanu nerešeno 2:2 sa portugalskom Benfikom, u prvoj utakmici petog kola Grupe C Lige šampiona.

"Nismo izgubili utakmicu. Moji fudbaleri su pokazali veliko strpljenje i istajnost. Na početku sezone niko nije očekivao da ćemo prikazivati tako dobre igre protiv veoma jakih protivnika", rekao je Stoilov.

Astana je posle ovog remija izgubila šansu da se plasira u narednu fazu Lige šampiona, pošto zauzima poslednje, četvrto mesto u Grupi C sa tri boda, dok se Benfika plasirala u osminu finala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.