Toti: Kada učinite sve za tim, onda rekordi dolaze kao posledica

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2014, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toti: Kada učinite sve za tim, onda rekordi dolaze kao posledica

"Uvek mislim na tim više od sebe, to je ono što je učinilo da trajem ovako dugo", rekao je Princ Rima

Princ Rima je večeras potpuno opravdao svoj renome i pokazao da je i sa punih 38 godina apsolutni vođa i glavni motor svog tima.

Vučica je u drugom kolu Lige šampiona osvojila veliki bod na gostovanju Mančester Sitiju i sada se nalazi u mnogo boljoj poziciji u odnosu na večerašnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rivala kada je plasman u osminu finala u pitanju.

"Mislim da smo odigrali veoma dobru utakmicu, uvek se trudimo da igramo dobar fudbal protiv jakih rivala. Znamo da smo u teškoj grupi i da moramo da damo najbolje od sebe da bismo prošli. Ako budemo igrali kao večeras, mislim da imamo dobre šanse", rekao je kapiten Rome Frančesko Toti.

Princ Rima je večeras postao najstariji strelac u istoriji Lige šampiona.

Da budem iskren nisam razmišljao o tome. Uvek mislim na tim više od sebe, to je ono što je učinilo da trajem ovako dugo. Kada učinite sve za tim, onda lični rekordi dolaze kao posledica toga, dodao je Toti.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.