Tomas Miler - tako mlad, a toliko pobeda!

Izvor: Mondo, 24.Nov.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomas Miler - tako mlad, a toliko pobeda!

Napadač Bajern Minhena postao najmlađi igrač u istoriji Lige šampiona koji je stigao do 50 pobeda u elitnom takmičenju.

Foto: Getty Images/Dennis Grombkowski

Tomas Miler nije zvezda poput Lionela Mesija, Kristijana Ronalda ili Zlatana Ibrahimovića, ali napadač Bajern Minhena kvalitetom uopšte ne zaostaje za najboljim evropskim napadačima.

Redovan je strelac u utakmicama Bajern Minhena, a u utorak uveče, u laganoj pobedi protiv Olimpijakosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ušao je u istoriju Lige šampiona kao najmlađi igrač koji je stigao do 50 pobeda u elitnom takmičenju.

Sa 26 godina i 72 dana, Miler je iza sebe ostavio Raula (26, 257), Lionela Mesija (27, 134), Ikera Kasiljasa (27, 189), Kristijana Ronalda (28, 28) i mnoge druge...

50 - Thomas #Müller (@esmuellert_) from @FCBayernEN is the youngest player ever to reach 50 CL-wins. Boy. #FCBOLYpic.twitter.com/q7CaXsRjKI

— OptaFranz (@OptaFranz) November 24, 2015

Naravno, reći će mnogi, ima sreću da igra u Bajern Minhenu, ali nema dileme da je sam Tomas Miler značajno doprineo svim tim pobedama Bavaraca.

Primera radi, trenutno deli prvo mesto liste strelaca sa Kristijanom Ronaldom i Artemom Džjubom iz Zenita. Sva trojica postigli su po pet golova u pet utakmica.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tomas Miler nastavlja da piše istoriju Lige šampiona!

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2015, 00:18

Prvotimac minhenskog Bajerna Tomas Miler uspeo je da uđe u istoriju Lige šampiona zahvaljujući pobedi koju je nemački sastav u utorak ostvario nad Olimpijakosom...Nemački reprezentativac Tomas Miler (26) u utorak je ušao u istoriju Lige šampiona kao najmlađi fudbaler koji je stigao do 50 pobeda...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.