Tohir upozorio Manćinija!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tohir upozorio Manćinija!

Italijan je bio izuzetno aktivan tokom prelaznog roka, stvorio je respektabilan tim. Ipak, moraće da se opravda rezultatima.

Predsednik Intera, Erik Tohir, poslao je svojevrsno upozorenje treneru Manćiniju da Inter ove sezone mora da obezbedi (najmanje) plasman u Ligu šampiona.

Manćini je proteklih meseci imao jasnu podršku Tohira i pored oštrih kritika javnosti, ali sada je svom treneru poručio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će poverenje morati da opravda rezultatima.

Inter se tokom leta pojačao dovođenjem Jovetića, Montoje, Kondogbije, Mirande, Murilja, a u klubu je ostao Ikardi, te golman Handanović i gazda iz Indonezije očekuje da ovaj tim na kraju sezone u najmanju ruku ostvari plasman u Ligu šampiona.

"Zbog toga smo doveli Manćinija, zbog toga smo i doveli ova pojačanja u prelaznom roku. Moramo do Lige šampiona. Razgovarao sam sa trenerom ali i sa svakim fudbalerom pojedinačno, predstavio sam im naš cilj, a to je LŠ.", rekao je Tohir.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.