TRENER BARSE BAŠ MRZI MADRIĐANE: Želim Realu da izgubi sve utakmice

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENER BARSE BAŠ MRZI MADRIĐANE: Želim Realu da izgubi sve utakmice

BARSELONA - Trener Barselone Luis Enrike rekao je da bi voleo da najveći rival madridski Real izgubi svaku utakmicu do kraja sezone.

Madridski tim je sinoć uspešno počeo novu sezonu u Ligi šampiona pošto je na svom terenu pobedio Bazel sa 5:1.

"Želim da moj tim igra najbolji mogući fudbal, a sve ostalo me manje interesuje. Nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smisla da lažem, ali želim madridskom timu da izgube sve utakmice. Međutim, mi gledamo samo sebe i kako da imamo uspešnu sezonu", rekao je Enrike.

Enrike je od 1991. do 1996. godine za Real odigrao 213 utakmica i postigao 18 golova, ali je posle toga prešao u Barselonu gde je i završio igračku karijeru.

Letos je preuzeo klupu katalonskog tima, nakon što je vodio Seltu iz Viga. Barselona večeras na Kamp Nou dočekuje kiparskog šampiona Apoel od 20.45.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Enrike: Neka Real sve izgubi

Izvor: B92, 17.Sep.2014

Trener Barselone Luis Enrike voleo bi da najveći rival madridski Real izgubi svaku utakmicu do kraja sezone...Madridski tim je uspešno počeo novu sezonu u Ligi šampiona pošto je na svom terenu pobedio Bazel sa 5:1..."Želim da moj tim igra najbolji mogući fudbal, a sve ostalo me manje interesuje....

Nastavak na B92...

Luis Enrike: Želim Realu da izgubi sve utakmice do kraja sezone

Izvor: Sportal.rs, 17.Sep.2014

Trener Barselone Luis Enrike izjavio je da priželjkuje madridskom Realu da izgubi svaki meč do kraja sezone...- Hoću da moj tim igra najbolji fudbal na svetu. Ne interesuje me šta drugi rade, ali ne treba biti ni neiskren. Želim svojim rivalima da izgube svaku utakmicu, ali moramo se koncentrisati...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.