TONI KROS PRESREĆAN: Fantastičan način da se završi senzacionalna godina!

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TONI KROS PRESREĆAN: Fantastičan način da se završi senzacionalna godina!

Fudbaler Reala Toni Kros rekao je posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka da nije mogao da zamisli bolji završetak godine.
Real je u finalu u Marakešu savladao San Lorenco rezultatom 2:0 što je za Krosa druga titula u 2014, pošto je u julu sa Nemačkom osvojio SP u Brazilu.

"Ovo je fantastičan način da se završi godina. Nije lako doći dovde, jer prethodno morate da osvojite >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ligu šampiona. Srećan sam i što sam ovaj trofej osvojio prošle godine sa Bajernom, a ove sa Realom. To nije čest slučaj, tako da je ovo odličan kraj senzacionalne godine", rekao je Kros za sajt FIFA.

Pročitajte još:
MANĆINI JASAN: Kad pokaže koliko zaista ume, Vidić će se vratiti u tim!
Menez: Da nema fudbala bio bih u zatvoru, tamo je dosta mojih drugova
Kralj nosi krunu. Real četvrti put prvak sveta!
   
On je dodao da su Madriđani željni pobeda, kako u međunarodnim takmičenjima, tako i u domaćem prvenstvu.

"Trudimo se da osvojimo svako takmičenje, ali svesni smo koliko je to teško. Atletiko i Barselona su naši najveći rivali u Primeri, a slično je i u Ligi šampiona, gde imate timove kao što su Čelsi ili Bajern. Biće ovo teška i naporna sezona. Dobro nam ide, nadam se da ćemo ostati na tom putu", poručio je Kros.

Kros je u Real došao ovog leta iz Bajerna i na 26 utakmica postigao jedan gol za "kraljevski" klub.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kros: Senzacionalna godina

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Fudbaler Reala Toni Kros rekao je posle osvojene titule Svetskog klupskog prvaka da nije mogao da zamisli bolji završetak godine...Real je u finalu u Marakešu savladao San Lorenco rezultatom 2:0, a u 2014. je osvojio još Mundijal sa reprezetnacijom Nemačke, kao i Bundesligu i Kup sa Bajernom..."Ovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.