Svecima skinuta kazna, ko će ih zaustaviti?!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Svecima" skinuta kazna, ko će ih zaustaviti?!

Loše vesti za ostale klubove, PSŽ više nije pod suspenzijom zbog finansijskog fer pleja, ovo su njihove mete!

Ponovo će moći da registruju 25 igrača, a moći će da plate pojačanja oko 60 miliona evra.

Već je napravljena lista, jasno je da će se pojačati u želji da napadnu Ligu šampiona.

Prva želja je De Marija, imaju dogovor još od prošlog leta, Argentinac želi da napusti Junajted i sigurno je da će Francuzi probati to da iskoriste.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Meta je i Ljoris iz Totenhema koji na golu trebalo da zameni Sirigua.

Manje verovatno je da će pustiti Ibrahimovića, ali u tom slučaju zamena bi mogao da bude Karim Benzema. Merkaju i Aguera, ali je jasno da te dve mete nisu realne.

Za sledeće leto, plan je da napadnu Kristijana Ronalda, sruše svetski rekord i Portugalca načine najplaćenijim na svetu. Uz to žele i Azara, ali teško je verovati da će ga Čelsi pustiti.

Sigurno je da će probati da se pojačaju, prodaju Lavecija i Kabaja i ulože oko 100 miliona evra u pojačanja za novu sezonu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.