Steaua pre meča sa Partizanom u Beogradu slavila i preuzela prvu poziciju

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Steaua pre meča sa Partizanom u Beogradu slavila i preuzela prvu poziciju

Fudbaleri Steaue ostvarili su pobedu u rumunskom šampionatu pre srede i dolaska u Beograd na revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Partizan je odigrao 1:1 u Bukureštu sa Steauom, a rumunski predstavnik je u drugom minutu utakmice sa Botošanijem postigao jedini pogodak koji je deo Jančua.

Nakon toga, tim iz glavnog grada Rumunije u samo 15 minuta je zaradio četiri žuta kartona, ukupno šest opomena na susretu, a trener Radoi odlučio je da odmori neke prvotimce.

Utakmica na stadionu u Humskoj igra se u sredu od 20.30 časova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Steaua u Beogradu bez najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 02.Avg.2015, 20:31

Tri dana uoči revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Steaue stručni štab šampiona Srbije dobio je lepe vesti iz Bukurešta...Šampioni Srbije i Rumunije odigrali su u subotu svoje mečeve u Superligi i Ligi 1 a obe ekipe nastupile su u kombinovanim sastavima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.