Srpski trener čeka Ronaldinja u Angoli

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski trener čeka Ronaldinja u Angoli

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldinjo mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Kabuskorp iz Angole, na čijoj klupi će od 1. januara sedeti srpski trener Ljubomir Ristovski.

Predsednik vicešampiona Angole Bento Kangamba, gde je svojevremeno igrao još jedan slavni Brazilac, Rivaldo, u izjavi za portugalsku "A Bolu" potvrdio je da pregovara sa Ronaldinjovim bratom i menadžerom Azisom.

„Vodimo bitku za Ronaldinja, ponudili smo jednogodišnji ugovor, želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da sa njim osvojimo afričku Ligu šampiona i plasiramo se na klupsko prvenstvo sveta", izjavio je Kangamba.

Ronaldinjo je tokom karijere igrao za Gremio, Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, a poslednjih nekoliko meseci bio je član meksičkog Keretara.

"Zlatnu loptu" osvojio je 2005, a Ligu šampiona sa Barselonom godinu dana kasnije. Sa Brazilom je 2002. godine bio šampion sveta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ristovski čeka Ronaldinja u Angoli

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014

LISABON - Nekada najbolji fudbaler svijeta Brazilac Ronaldinjo mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Kabuskorp iz Angole, na čijoj klupi će od 1. januara sjedeti srpski trener Ljubomir Ristovski...Predsjednik angolskog kluba Bento Kangamba, gdje je svojevremeno igrao još jedan slavni Brazilac, Rivaldo,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.