Slobodan ulaz na meč decenije za novosadske rukometne šampione

Izvor: Radio 021, 13.Okt.2015, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slobodan ulaz na meč decenije za novosadske rukometne šampione

Ulaz na meč 5. kola Lige šampiona između rukometaša Vojvodine i španske La Riohe koji se igra u subotu 17. oktobra u velikoj sali na Spensu biće slobodan, objavila je uprava novosadskog kluba.

Kako kaže predsednik kluba Milan Đukić, ovaj potez je simboličan način da se nagrade navijači za "meč decenije za crveno-bele".

- Način da nagradimo ne samo navijače,već i sve ljubitelje rukometa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koji su nas bodrili u prethodnim utakmicama. Ujedno je ova utakmica prilika da se napuni velika sala Spensa što bi bio svojevrstan rekord. Ako to učinimo, šanse da pobedimo su mnogo veće. Liga šampiona je privilegija i zato nam je važno da zajedno sa svim ljubiteljima rukometa stvorimo ambijent za pamćenje - rekao je Đukić

Dane pred utakmicu, rukometaši trostrukog uzastupnog prvaka države će iskoristiti za posetu novosadskim osnovnim školama. Igrači će biti raspoređeni u deset škola u gotovo svim delovima grada gde će se, tokom velikog odmora, družiti sa školarcima. Podeliće pozivnice sa autogramima i odgovarati na pitanja najmlađih.

Podsetimo, Vojvodina je u svom prvom učešću u najelitinijem takmičenju zabeležila već dve pobede u četiri odigrana susreta u okviru grupe C i trenutno je četvrta, a ujedno je obezbedila direktno učešće u grupnoj fazi Lige šampiona za narednog prvaka Srbije. S druge strane, vicešampion Španije ima tri pobede i jednu izgubljenu.

Utakmica na Spensu između Vojvodine i La Riohe igra se u subotu s početkom u 18 časova.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Košarkašice gostuju “Radivoju Koraću” [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 13.Okt.2015

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba “Bor” u hali SC “Šumice” u Beogradu odigraće utakmicu 2. kola Prve ženske košarkaške lige Srbije protiv ekipe ŽKK “Radivoj Korać”...Iako poražene u prvom kolu, borski tim daće sve od sebe da u gostima pruži najbolju moguću igru protiv...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.