Širle u Volfsburgu za 30 mil €

Izvor: B92, 30.Jan.2015, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Širle u Volfsburgu za 30 mil €

Nemački reprezentativac Andre Širle vraća se u domovinu gde će igrati za Volfsburg.

"Vukovi" su kupili sjajnog napadača od Čelsija za 30 miliona evra.

Dolazak 24-godišnjeg reprezentativca je znak da Volfsburg želi da napadne lidera Bundeslige Bajern u borbi za titulu, ali pre svega da se plasira u Ligu šampiona.

Širle je u Nemačkoj igrao za Majnc i Bajer, iz koga je 2013. prešao u Čelsi za 21 milion evra.

Odigrao je 57 utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i postigao 14 golova za "plavce", od čega pet ove sezone u kojoj je uglavnom bio rezerva kod Žozea Murinja.

Međutim, dolaskom Huana Kvadrada na Stamford Bridž on je postao tehnološki višak. Njegovom prodajom Čelsi je skoro isplatio transfer Kolumbijca izFiorentine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Širle se vrača u Bundesligu

Izvor: TV Arena Sport, 30.Jan.2015

Nemački reprezentativac Andre Širle vraća se u Bundesligu gde će nastupati za Volfsburg, a iznos transfera je 30 miliona evra...Dolazak 24-godišnjeg reprezentativca je znak da Volfsburg želi da napadne lidera Bundeslige Bajern u borbi za titulu, ali pre svega da se plasira u Ligu šampiona...Širle...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.