Saša Ilić surovo iskren

Izvor: Sportske.net, 05.Avg.2017, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić surovo iskren

Malo kroz šalu, ali...

Osim što će im poslednja prepreka za ulazak u Ligu Evrope biti ekipa Videotona, sa trenerom Markom Nikolićem i bivšim napadačima Partizana Markom Šćepovićem i Dankom Lazovićem, crno-beli će morati da se izbore i sa činjenicom da će kao domaćini igrati bez pomoći svojih navijača.

UEFA je kaznila srpskog šampiona zbog ponašanja navijača Partizana tokom mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa ekipama Budućnosti i Olimpijakosa, ali utisak je da to i ne brine previše kapitena crno-belih Sašu Ilića.

On je ovu kaznu prokomentarisao u izjavi za ''Žurnal'', pomalo šaljivo, ali ova njegova opaska možda i nije daleko od istine.

''Prazne tribine? Nisu punije ni u prvenstvu'', uzvratio je Ilić.

Na navijačima Partizana je da se zapitaju zašto je to tako i ovaj Ilićev utisak u nastavku sezone pokušaju da promene.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Videoton će biti oslabljen protiv Partizana

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2017, 18:13

S druge strane, jedan važan igrač im se vraća u tim, u odnosu na revanš sa Bordoom...Pobedom nad Bordoom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ekipa Marka Nikolića najavila je velike mogućnosti ove sezone na evropskoj sceni, a kao što znate poslednja prepreka za ulazak u grupnu fazu pomenutog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.