ŠTA KAŽETE NA OVO: Partizanov dres za novu sezonu mogao bi da izgleda SPEKTAKULARNO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA KAŽETE NA OVO: Partizanov dres za novu sezonu mogao bi da izgleda SPEKTAKULARNO (FOTO)

Prvu zvaničnu utakmicu crno-beli će odigrati protiv Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prethodnih dana je među navijačima Crvene zvezde nastala "pobuna" zbog slike koja se pojavila na društvenim mrežama, a koja je posvedočila o izgledu treće garniture za narednu sezonu crveno-belih.

KAD STIŽE ŠTOPER? Konačno KONKRETAN odgovor iz Humske! (FOTO)

IGRAČI NISU MOGLI DA VERUJU: Grobari napravili HAOS na Zlatiboru! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Резервни дрес за сезону 2017/2018 pic.twitter.com/3e5gyeCJI0

— Red Star Belgrade (@RSBForum) June 18, 2017

Tim povodom je juče reagovao i direktor marketinga Crvene zvezde Goran Broćić koji je istakao da dresovi nisu crni i da će se "Delije" u to uveriti već u ponedeljak.

Sa druge strane Topčiderskog brda još uvek nema informacija o tome kada će biti predstavljeni dresovi za sezonu 2017/2018.

@JaimeAga17 Napravio sam jednu od verzija dresova FKP na Photoshop-u! Retweetuj da vidimo sta ljudi misle :) #fkp #partizan #dres #2018 pic.twitter.com/v0RCuROV8J

— Samo FKP (@samopartizan9) June 21, 2017

"Grobari" su očito nestrpljivi, pa neki od njih prekraćuju vreme dizajniranjem dresa u fotošopu. Jedna takva kreacija pojavila se na "Tviteru".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKLONJENA DILEMA: Ovako izgleda NOVI Zvezdin dres za gostovanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017

Prvu takmičarsku utakmicu u sezoni crveno-beli će odigrati 29. juna protiv Florijane u kvalifikacijama za Ligu Evrope...Poznato je da će u sezoni pred nama fudbaleri Crvene zvezde nositi dresove kompanije Makron, a ovih dana se spekulisalo kako će izgledati. Pojavile su se slike rezervnog dresa koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.