SRPSKI KUMOVI: Mihajlović i Stanković drmaju kalčom

Izvor: Kurir, 01.Okt.2014, 06:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI KUMOVI: Mihajlović i Stanković drmaju kalčom

Pravac Liga šampiona Stankovićev Udineze i Mihajlovićeva Sampdorija zauzimaju treće odnosno četvrto mesto u prvenstvu Italije

Sampdorija, predvođena tandemom Mihajlović-Sakić, i Udineze sa svojim trenerskim parom Stramaćoni-Stanković čine najprijatnije iznenađenje u Seriji A, jer posle pet kola zauzimaju 3. i 4. mesto na tabeli.

Dvojica kumova Mihajlović i Stanković uživaju najveću slavu na „čizmi“ otkako su seli na trenersku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << klupu i od klubova s malim budžetima stvaraju dostojne rivale najboljim ekipama Juventusu i Romi. Predsednik kluba iz Đenove Masimo Ferero počeće uskoro da se kune u šefa stručnog štaba svoje ekipe.

- Držim Mihajlovića čvrsto! On je trener, filozof i poeta - rekao je Ferero i odmah odapeo otrovnu strelicu ka Udinezeu, koji igrama i rezultatima krade deo slave i pažnje javnosti od njegove Sampdorije.

Đorđevićev Het-trik

KUM 3: SRBINU PRIJA SICILIJA

Posle utakmice sa Palermom, na kojoj je sa tri gola zaslužio epitet najboljeg fudbalera 5. kola, Filip Đorđević odneo je jednu loptu za uspomenu na svoj golgeterski početak u Laciju.

- Veoma je važno i za mene i za ekipu to što sam postigao tri gola i što smo ostvarili pobedu na Siciliji. Značiće nam za povećanje samopouzdanja pred nastavak šampionata - rekao je Đorđević.

Ima profesora

STRAMAĆONI NAUČIO SRPSKI

Stanković je za vreme saradnje s Andreom Stramaćonijem uspeo svog saradnika da nauči srpski jezik, o čemu svedoči izjava trenera Udinezea posle pobede nad Parmom.

- Imali smo jedan turbulentan period u duelu s Parmom, mislim da je Stanković bio demotivisan odlukom sudije da svira penal za protivnika. Prišao sam mu i rekao nešto na srpskom - pričao je Stramaćoni, ali nije želeo da otkrije kakvu je poruku imao za svog asistenta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.