SRBI TRAGIČARI LIGE EVROPE: Nastasić poklonio gol Ajaksu, Duško Tošić neprecizan u penal seriji (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Apr.2017, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI TRAGIČARI LIGE EVROPE: Nastasić poklonio gol Ajaksu, Duško Tošić neprecizan u penal seriji (VIDEO)

Kao i u Ligi šampiona, tako ni u polufinalu Lige Evrope nećemo imati puno srpskih reprezentativaca.

Za razliku od najelitnijeg evropskog takmičenja gde nemamo nikoga, u Ligi Evrope igraće Nemanja Radoja čija Selta je izbacila Genk za koji nastupa Bojan Nastić.

Najveći tragičari su svakako Matija Nastasić i Duško Tošić.

Nastasić skoro pa da je dao autogol protiv Ajaksa, iako je pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na kraju pripisan Viergevenu.



S druge strane, Tošić je promašio penal u 7. seriji Bešiktaša i Liona, ali na kraju nije bio direktan krivac. Imao je sreću da je i Žile bio neprecizan posle njega.

Međutim, da je Srbin pogodio onda bi Bešiktaš otišao dalje.



Uroš Spajić i Ivan Obradović su bili sjajni na Old Trafordu gde je Anderleh poražen od Junajteda golom Markusa Rašforda u 107. minutu.

Levi bek reprezentacije Srbije je čak jednom i opasno pripretio pri rezultatu 1:1.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.