Runi zabrinut za ostanak u Ligi šampiona

Izvor: TV Arena Sport, 26.Nov.2015, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi zabrinut za ostanak u Ligi šampiona

Fudbaleri Mančester junajteda nisu uspeli da pobede PSV u 5. kolu Lige šampiona (0:0), pa Vejn Runi strepi za plasman u drugu fazu.

"Odlazak u Nemačku je uvek težak, moramo verovati u sebe i šanse da prođemo dalje. Moramo verovati da smo dovoljno dobri kako bismo se vratili sa tri boda. Nismo agresivni, moramo da privodimo ovakve mečeve pobednički kraju", rekao je razočarani Runi >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << posle meča.

U poslednjem kolu grupe B, Volfzburg će dočekati "đavole", dok će PSV u Holandiji odmeriti snage sa moskovskim CSKA. Nemački tim ima devet, Junajted, osam, a PSV sedam bodova, pa je sve otvoreno u borbi za nokaut fazu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket


U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.