Ruis potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom

Izvor: TV Arena Sport, 28.Jun.2016, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruis potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom

Kostarikanski fudbaler Džon Hairo Ruis potpisao je trogodišnji ugovor sa Zvezdom i poručio da je glavni razlog dolaska ambicija kluba da uđe u Ligu šampiona.

Doskorašnji krilni napadač Dnjepra na stadionu Rajko Mitić predstavljen je kao najveće pojačanje do sada i zadužio dres sa brojem sedam.

"Srećan sam što sam postao igrač Zvezde. Došao sam u veliki klub, znam da je beležio velike uspehe u prošlosti. Svideo mi se projekat kluba i priče o >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Ligi šampiona, u potpunosti se uklapam" - rekao je Ruiz, koji za reprezentaciju Kostarike odigrao četiri meča i dao jedan gol.

On je dodao da je dobio odlične utiske o klubu i poručio da je odbio finansijski jaku ponudu turskog Kajzerija.

"Ne osećam pritisak u ovako velikom klubu, znam da su velika očekivanja. Daću sve od sebe da pomognem." - naveo je bivši fudbaler Deportivo Saprise, Muskrona, Ostendea i Lila.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Posetite naše stranice na društvenim mrežama Facebook  i Twitter

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.