Ronaldo otkrio klub u kom će završiti karijeru!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo otkrio klub u kom će završiti karijeru!

Najbolji igrač Real Madrida istakao je gde želi da okači kopačke o klin.

Kristijano Ronaldo igra sjajno i ove sezone, ali Real ipak nije uspeo da se dokopa trofeja u domaćim takmičenjima, pa će Madriđani dati sve od sebe da osvoje "ušati" trofej Lige šampiona po 11 put.

Ovo je već njegova sedma sezona u kraljevskom dresu, a u poslednjih nekoliko meseci često se pominjao odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Reala na kraju ove sezone. Interesovanje za njega su, navodno, najviše pokazivali francuski šampion PSŽ, kao i mančesterski rivali Junajted i Siti.

Ronaldo ima 31 godinu, a ovo bi verovatno bila poslednja prilika da Real dobro zaradi na njegovom transferu. Povodom toga, oglasio se i sam Kristijano, tokom intervjua povodom finala Lige šampiona.

"Mogu slobodno da kažem da PSŽ i Mančester Siti mogu da zaborave na mene, u Realu želim da završim karijeru! Ovde sam imao mnogo lepih trenutaka, ponekada i loših, ali nema boljeg mesta na svetu za mene, nego u Madridu", istakao je bivši fudbaler Sportinga i Junajteda.

On je dodao da se veoma dobro slaže sa menadžerom Zinedinom Zidanom i da želi da igra za njega još dosta godina. Iako francuski strateg nema mnogo iskustva, primetan je njegov uticaj na igrače Reala, od dolaska na mesto prvog trenera.

Kristijanu ugovor sa Realom traje do leta 2018. godine, ali po svemu sudeći će doći do produžetka saradnje.

Sjajni Portugalac je do sada postigao 51 gol na 47 utakmica u ovoj sezoni, a navijači su strahovali da bi on mogao da propusti finale najelitnijeg evropskog takmičenja, nakon što se povredio na treningu u utorak.

Ipak, iz kluba sa "Bernabeua" najavljuju da će se on sigurno naći na terenu u subotu, na "San Siru", jer je povreda blaže prirode i da će Portugalac odmoriti dva dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grizman vaga ponude!

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2016

Iako je bilo dosta priče o tome kako će francuski napadač produžiti saradnju sa 'Jorgandžijama', njegov agent tvrdi da je to samo jedna od mogućih opcija...Grizmanov zastupnik Ekik Olhats u izjavi za 'L'Equipe' istakao da njegov štićenik ima na stolu nekoliko unosnih ponuda i da postoji mogućnost...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.