Ronaldo: Real može da odbrani titulu u Ligi šampiona

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Real može da odbrani titulu u Ligi šampiona

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je da njegova ekipa ove sezone može da odbrani titulu evropskog šampiona.

Real je sinoć u Marakešu osvojio Svetsko klupsko prvenstvo, pošto je u finalu pobedio San Lorenco sa 2:0. To je četvrti trofej "kraljevskog" kluba u 2014. godini, posle Lige šampiona, Kupa kralja i Superkupa Evrope.

"Nadam se da će 2015. godina biti dobra koliko i 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << godina i da ćemo osvojiti sve što smo ove godine osvojili. Posebno Ligu šampiona", rekao je Ronaldo, preneli su španski mediji.

Real je osvojio četvrtu titulu svetskog prvaka u klupskoj istoriji. Golove su postigli Serhio Ramos u 37. i Garet Bejl u 51. minutu.

"Osvajanje Svetskog klupskog prvenstva je istorijska stvar koja će imati posebno mesto u mom životu. To će mi dati motivaciju da idem napred. Zahvalan sam svima koji su mi pomogli to da ostvarim", rekao je Ronaldo.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: "Real može da odbrani titulu u Ligi šampiona"

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2014

Nakon pobede u finalu Svetskog prvenstva za klubove Kristijano Ronaldo je rekao da misli da ekipa može da ponovi uspeh iz prethodne sezone.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.