Ronaldo: Pa, zašto El Klasiko u subotu?!

Izvor: RTS, 23.Okt.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Pa, zašto "El Klasiko" u subotu?!

Period odmora i regeneracije vitalan je u fudbalu na najvišem nivou, ali je često zanemaren. Zbog toga se igrači često i bune. Upravo je o tome govorio i Kristijano Ronaldo, koji smatra da će rival njegovog Reala u "El Klasiku" upravo zbog toga biti u prednosti.

Najbolji fudbaler "los blankosa" Kristijano Ronaldo izjavio je da je Barselona u blagoj prednosti, uoči predstojećeg "El Klasika", pošto je imala dan više za odmor posle utakmica u Ligi šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Barselona je u utorak na Nou Kampu pobedila Ajaks sa 3:1, dok je Real juče na gostovanju savladao Liverpul (3:0).

"Mala prednost je na strani Barselone. Ne razumem zašto se 'El Klasiko' igra u subotu. To je najveća i najvažnija utakmica u prvenstvu i trebalo je da bude zakazana za nedelju. Čelnici lige moraju da budu oprezni, jer će vam svaki profesionalac reći da nije isto igrati posle dva ili tri dana odmora", dodao je Ronaldo.

Posle osam odigranih kola fudbaleri Barselone nalaze na čelu Primere sa 22 osvojena boda, dok je Real na trećem mestu sa četiri boda manje.

Utakmica Real - Barselona igra se u subotu od 18 sati na stadionu "Santijago Bernabeu".
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROZNICA SUBOTNJEG KLASIKA: Lućo menja taktiku, Karlo provocira, Suarez starter!?

Izvor: HotSport.rs, 23.Okt.2014

U subotu je na programu jedan od najvećih derbija na svetu, na stadionu Santjago Bernabeu sastaće se Real Madrid i Barselona.  . . Nakon što je završeno treće kolo Lige šampiona, sve oči uprte su u predstojeći El Klasiko, a najvažnije vesti u igrčakim kadrovima su da će Luis Suarez konačno...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.