Rodžers: Dobri samo 22 minuta

Izvor: B92, 22.Okt.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžers: Dobri samo 22 minuta

Menažer Liverpula Brendan Rodžers izjavio je da je njegov tim igrao dobro samo 22 minuta u porazu od Real Madrida.

Real je u derbiju grupe B savladao Liverpul u gostima sa 3:0, u okviru trećeg kola Lige šampiona.

„U prvih 22 minuta bili smo odlični, ali je onda Real posle postignutog pogotka pokazao koliki kvalitet ima. Možete videti kvalitet Reala – brzinu, tehniku, možete videti zašto su šampioni“, rekao je Brendan Rodžers.

Strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvog gola za Madriđane bio je Kristijano Ronaldo, kome je to prvi pogodak na ’Enfildu’ u karijeri.

„Bilo je posebno. Moj prvi gol na ’Enfildu’, veoma sam srećan. Neverovatno. Znali smo da je ’Enfild’ težak teren, ali smo odigrali fantastično prvo poluvreme i zaslužili da pobedimo. Ne opterećujem se o rekordu Lige šampiona, znam da ću ga oboriti. Lionel Mesi i ja smo veoma blizu, ali je najbitnije da tim ima devet bodova“, rekao je Ronaldo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.