Riberi neće igrati protiv Sitija

Izvor: Sportal.rs, 16.Sep.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi neće igrati protiv Sitija

Trener Bajerna, Pep Gvardiola rekao je kako Frank Riberi neće igrati na prvoj utakmici u Ligi šampiona. Bavarci dočekuju Mančester siti u sredu, ali Francuz neće biti u timu.

- Riberi definitivno neće igrati. On je kod kuće. Bio je na pregledima, i doktori u rekli da ne sme da igra – rekao je Gvardiola za engleske medije.

Francuski fudbaler je prošle subote odigrao protiv Štutgarta, posle četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << meseca pauze. Riberi je imao problem sa kolenom, ali i leđima. Još jedan problem za španskog stručnjaka, je povreda Arjena Robena. Holanđanin nije trenirao u nedelju, zbog povrede kolena, ali će ipak biti u ekipi.

- Što se tiče Arjena, on može da igra - rekao je Gvardiola.

U timu iz Minhena, neće biti ni Holgera Badštubera koji će morati na operaciju, zbog povrede tetive butnog mišića.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/dpa,Andreas Gebert)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.