Real skidao paučinu sa golova Riazora, Galaktikosi brojali do osam: Majstorije Ronalda i Rodrigeza, bomba Ćićarita (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real skidao paučinu sa golova Riazora, Galaktikosi brojali do osam: Majstorije Ronalda i Rodrigeza, bomba Ćićarita (VIDEO)

Blistavi Madriđani demolirali domaći Deportivo – 2:8

Galaksija je konačno upalila! Nakon goleade na otvaranju Lige šampiona protiv Bazela, Real Madrid je u La Korunji odigrao još jedan perfektan meč, demolirao domaći Deportivo i pokazao da je očajna forma s početka sezone sada već daleka prošlost – 2:8 (0:3).

Seriju golova pravom majstorijom otvorio je Kristijano Ronaldo, koji je fantastičnim udarce glavom sa 11 metara poslao neodbranjiv >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << udarac u gol Germana Luksa.

Samo sedam minuta kasnije još jedan perfektan pogodak bio je delo madridskih Galaktikosa. Hames Rodrigez je iz poprilične udaljenosti na dodavanje Karima Benzeme skinuo paučinu sa levog gornjeg ugla Deportivovog gola i pokazao da je konačno pronašao sebe u dresu šampiona Evrope.

Kristijano Ronaldo je snalažljivim potezom u 41. minutu postavio konačan rezultat prvog poluvremena, iako je izgledalo da će nakon oštrog starta Luksa nad Benzemom meč biti prekinut. Ipak, sudija Pedro Perez je pustio prednost, što je Portugalac iskoristio i još jednom matirao argentinskog čuvara mreže.

Pogodak Harisa Medunjanina iz jedanaesterca kao da je dodatno razljutio Madriđane u nastavku meča, Bejl je sa dva brza gola i definitivno razrešio svaku dilemu, da bi potpm Kristijano Ronaldo postigao 20. het-trik. Ispred njega po ovom parametru su samo Zara i Alfredo di Stefano, koji imaju dva het-trika više.

Kristijano je ovim golovima postao 12. strelac u istoriji Primere sa 182 gola na 168 utakmica u Primeri. Do danas Riazor je bio jedini stadion na kojem nije dao gol. Portugalac se izjednačio sa Huanom Arzom iz Sevilje, a ispred je David Vilja 185.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ŠOU RONALDA, BEJLA I ĆIĆARITA: Real demolirao Deportivo sa 8:2!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014

LA KORUNJA - Fudbaleri Reala pobedili su u La Korunji ekipu Deportiva sa čak 8:2 u meču 4. kola španske Primere...Tri gola za "kraljevski klub" postigao su Kristijano Ronaldo u 29, 41. i 78. minutu. Dva puta u strelce upisali su se Geret Bejl u 66. i 74. minutu, kao i Havijer Ernandez Ćićarito u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.