Real se pojačava u Bajernu?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real se pojačava u Bajernu?

Madriđani veoma zainteresovani za mladog igrača Bavaraca.

Kako prenosi madridska Marka, skauti Reala uveliko prate mladog Timoti Tilemana, jednog od najboljih omladinaca u drugom timu Bajern Minhena.

Tilman je upravo ove nedelje gostovao u Madridu, u juniorskog Ligi šampiona je postigao gol u pobedi Bajerna nad Atletikom, a predviđaju mu veliku karijeru.

Ovaj 17-godišnjak igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača, krase ga neverovatna tehnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vizija i pregled igre.

Podsetimo, na radaru Real Madrida je još jedan 17-godišnjak za koga kažu da je naslednik Zlatana Ibrahimovića, što znači da je Florentino Perez možda odlučio da promeni politiku i dovodi mlađe igrače koji bi mogli da postanu svetske zvezde.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.