Real pred žutim zidom, Juventus u Zagrebu

Izvor: Press, 26.Sep.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real pred "žutim zidom", Juventus u Zagrebu

Prvi od dva špansko-nemačka derbija u drugom kolu Lige šampiona odigraće sutra uveče u Dortmundu domaća Borusija i aktuelni prvak Real Madrid.
foto: tanjug.rs
Prvi od dva špansko-nemačka derbija u drugom kolu Lige šampiona odigraće sutra uvece u Dortmundu domaća Borusija i aktuelni prvak Real Madrid.
Možda je duel koji se u sredu igra između Atletika i Bajerna "jači" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na papiru, ali meč pred 80.000 ljudi na "Vestfalenu" sigurno će da bude vatreniji, emotivniji, a vrlo verovatno i efikasniji.
Real stiže u Dortmund posle remija protiv Las Palmasa 2:2, sa "uvređenim" Kristijanom Ronaldom posle izmene na tom meču, bez povređenih Brazilaca Marsela i Kazemira, ali sa oporavljenim Fabio Koentraom.
Sa drueg strane, Dortmund je vezao nekoliko pobeda, u petak su savladali Frajburg 3:1 i sa mnogo optimizma docekuju Madriđane. Poseban motiv svakako imaće Pjer Obamejang, sjajni golgeter koji je već dugo na meti velikih klubova, ali želi, bar je tako izjavio, samo u Real.
Totenhem gostuje moskovskom CSKA, Lester ide u Porto, Sevilja ceka Lion, a Dinamo iz Zagreba docekaće Juventus.
Raspored drugog kola Lige šampiona:
Grupa E: CSKA Moskva - Totenhem, Monako - Bajer Leverkuzen.
Tabela: Monako 3, Bajer Leverkuzen 3, CSKA Moskva 3, Totenhem 0.
Grupa F: Borusija Dortmund - Real Madrid, Sporting - Legija.
Tabela: Borusija Dortmund 3, Real Madrid 3, Sporting 0, Legija 0.
Grupa G: Kopenhagen - Briž, Lester - Porto.
Tabela: Lester 3, Kopenhagen 1, Porto 1, Briž 0.
Grupa H: Dinamo Zagreb - Juventus, Sevilja - Lion.
Tabela: Lion 3, Sevilja 1, Juventus 0, Dinamo Zagreb 0.
Sve utakmice igraju se u standardnom terminu od 20.45 sati.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Naoštrena" Borusija na uzdrmani Real

Izvor: Mondo, 26.Sep.2016

Prvak Evrope na tradicionalno teškom gostovanju u drugom kolu Lige šampiona. Lester dočekuje Porto, Juventus u Zagrebu...Borusija Dortmund - Real Madrid (utorak, 20.45, direktan prenos na TV Arena sport 3 i portalu Kliksport)!..Njihove utakmice prethodnih sezona su po pravilu donosile dobar fudbal...

Nastavak na Mondo...

Remi Borusije i Reala, Juventus ubedljiv u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016, 08:33

U prvim utakmicama drugog kola Lige šampiona nije bilo većih iznenađenja, a maksimalan učinak u grupama E, F, G i H ima samo engleski šampion Lester, koji je večeras na svom terenu savladao Porto sa 1:0. Najzanimljivije je bilo u Dortmundu, gde je Real protiv Borusuje dva puta vodio, ali je nemački...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.