Radoi bolji kockar od Milinkovića: Steaua promešala skoro ceo tim, ali pobedila Botošani (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radoi bolji kockar od Milinkovića: Steaua promešala skoro ceo tim, ali pobedila Botošani (VIDEO)

Ispostaviće se da je već u drugom minutu rešeno pitanje pobednika, a u glavnoj ulozi našao se 21-godišnji talentovani napadač Gabrijel Janču koji je sjajno izveo slobodan udarac sa 20-ak metara

Šampion Rumunije Steaua ozbiljno je shvatila revanš sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Najbolji dokaz za to je odluka trenera Mirela Radoija da na večerašnjem gostovanju Botošaniju napravi devet izmena u odnosu na tim koji je igrao protiv crno-belih. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Za razliku kolege iz Partizana Zorana Milinkovića, treneru Steuae se kockanje nije obilo o glavu jer je njegov tim slavi sa 1:0 u meču četvrtog kola Lige 1.

Morali su mnogo gosti da se pomuče kako bi došli do važne pobede protiv Botošanija, ali su na kraju dobrom defanzivom odbranili tri boda koja će im dosta značiti za mir i stabilnost uoči gostovanja Partizanu u sredu.

Ispostaviće se da je već u drugom minutu rešeno pitanje pobednika, a u glavnoj ulozi našao se 21-godišnji talentovani napadač Gabrijel Janču koji je sjajno izveo slobodan udarac sa 20-ak metara.

Taj pogodak potpuno je šokirao i ukočio fudbalere Botošanija koji su ipak, kako je vreme odmicalo, polako dolazili do daha i počeli da stvaraju šanse pred golom velikana iz Bukurešta.

Igrači Botošanija na terenu, ali i klupa domaće ekipe žestoko je prostovala u 56. minutu kod glavnog sudije zahtevajući penal posle duela Alina Toske i Pola Batana.

Od fudbalera koji su prošle srede bili starteri u duelu sa Partizanom u Bukureštu, ovaj put od prvog minuta igrali su samo golman Valentin Kojočaru i defanzivac Alin Toska.

LIGA 1 – ČETVRTO KOLO:

Petak:

Kluž – Voluntari 2:0 (1:0)

/Petrući 41, Paun 56/

Konkordija – Petrolul 2:2 (1:1)

/Konstantin 45ag, Seredijuc 47 - Musa 35, Marinesku 77/

Subota:

Panduri – CSMS 3:0 (2:0)

/Roman 20, 37pen, Ora 55/

Botošani – Steaua (0:1)

/Janču 2/

Nedelja:

17.30 Astra Đurđu  - Vitorul

20.00 Targu Mureš – Univerzitatea Krajova

Ponedeljak:

20.00 Dinamo Bukurešt – Poli Temišvar

(FOTO: Youtube printscreen)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Evrogol za minimalac Steaue! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015

Prelepim golom Gabija Jankua fudbaleri Steaue ostvarili su trijumf na gostovanju Botošaniju u okviru četvrtog kola rumunskog šampionata a četiri dana pred revanš susret sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona...Aktuelni šampion Rumunije savladao je Botošani u okviru četvrtog kola Lige...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.