Radnički poražen od Olimpijakosa

Izvor: RTS, 19.Dec.2014, 03:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički poražen od Olimpijakosa

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca izgubili su u Atini od Olimpijakosa sa 13:7 (4:2, 2:2, 4:3, 3:0) u utakmici drugog kola Grupe A Lige šampiona.

U Radničkom su najefikasniji bili Srđan Vuksanović i Marko Ćuk sa po tri gola. Kod Olimpijakosa su se istakli Đanis Funtulis i Konstantinos Murikis sa takođe po tri gola.

Ekipi Radničkog je ovo drugi poraz u Ligi šampiona, pa tako Kragujevčani zauzimaju poslednje mesto u Grupi A, dok je Olimpijakos izbio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na drugo mesto.

Aktuelni vicešampion Evrope, Radnički, pružio je veliki otpor favorizovanom protivniku, ali nije uspeo da stigne do prvih bodova u novoj sezoni.

Kragujevčane su u igri održavali Marko Ćuk i Srđan Vuksanović, ali nisu uspeli da nadoknade zaostatak od dva gola iz prvog minuta meča, pa se na poluvreme otišlo sa rezultatom od 6:4 za domaće. 

Kako je meč odmicao, ekipa Radničkog je sve više zaostajala. Olimpijakos je čvrstom igrom u odbrani u drugom poluvremenu naterao Kragujevčane na udarce iz teških pozicija, koje oni nisu uspeli da realizuju.

Narednu utakmicu u Ligi šampiona Kragujevčani će odigrati 14. januara, kada će ugostiti špansku Barselonetu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.