Premijer liga Nikoliću ispred Lige šampiona

Izvor: Mondo, 18.Avg.2016, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga Nikoliću ispred Lige šampiona

Naturalizovani reprezentativac Mađarske prelazi iz Legije u Hal za 3,5 miliona funti.

Foto: Screenshot

Nemanja Nikolić (28) pomogao je Legiji iz Varšave da dođe na jedan mali korak od grupne faze Lige šampiona, ali se neće oprobati u elitnom takmičenju sa prvakom Poljske.

Umesto toga, preći će u Hal i najverovatnije se boriti za opstanak u Premijer ligi, bez obzira na iznenađujućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2:1 protiv Lestera u prvom kolu.

Lokalni mediji objavili su da će Legija na ime obeštećenja inkasirati tri i po miliona funti.

Golgeter rođen u Senti, koji je devet godina proveo u mađarskom fudbalu i od jeseni 2013. je reprezentativac te zemlje, napustiće glavni grad Poljske nakon nešto više od jedne sezone.

U sredu je postigao prvi gol u pobedi od 2:0 nad Dandalkom u Irskoj. Revanš u Varšavi iduće nedelje trebalo bi da predstavlja formalnost za popularne "vojnike". Legija je kao debitant u Ligi šampiona 1996. dogurala do četvrtfinala, gde je bolji od nje bio Panatinaikos.

Zanimljivo je da će Nikolić biti prvo ozbiljno pojačanje Hala ovog leta. Pre nekoliko nedelja spekulisalo se da bi mogao da pređe u Porto, što se očigledno neće obistiniti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.