Porto optužio Benfiku: Koristili ste vračeve da biste osvojili ligu

Izvor: Sportske.net, 28.Jun.2017, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porto optužio Benfiku: "Koristili ste vračeve da biste osvojili ligu"

Prosto je neverovatno šta se desilo upravo u Portugaliji.

Porto nije uspeo ni ove sezone da osvoji titulu šampiona Portugalije, Benfika vodi glavnu reč i ove godine, a u Portu su počeli da sumnjaju da se radi i o crnoj magiji.

Uprava Porta tvrdi da su u Benfiki koristili vrača kako bi osvojili domaći šampionat, čak tvrde i da imaju pristup mejlovima koji ovo mogu da potvrde.

Nije to sve, optužili su Benfiku da su potrošili 70 hiljada evra ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na pomenutog čoveka koji je inače iz Gvineje Bisao. Poznat je kao doktor Naga.

U poslednje tri godine su, prema podacima kojima raspolaže Porto, potrošili 136 hiljada evra na ove i slične usluge.

Jan Hagen, popularni novinar koji prati dešavanja u portugalskom fudbalu je preneo ovu informaciju koja u ovom trenutku zvuči nestvarno.

Benfica have, according to Porto's director of communications F.Marques, spent €136k over the last seasons on witch doctor Nhaga's services. pic.twitter.com/bvmxvJkrdC

— Jan Hagen (@PortuBall) June 28, 2017
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna od najčudnijih fudbalskih priča: Porto optužio Benfiku da je uzela titulu uz pomoć crne magije!

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2017

Iz redova velikana sa stadiona "Dragao" tvrde da su lisabonski "orlovi" imali pomoć vrača kom su platili čak 70.000 evra za usluge!..Čelnici Porta optužili su svoje najveće rivale da su koristili vradžbine i crnu magiju tokom prošle sezone u kojoj su osvojili šampionsku titulu u Portugalu...Neverovatne...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.