Pipita, ti si najgori izvođač penala na svetu?! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pipita", ti si najgori izvođač penala na svetu?! (video)

Valjda "Tata" Martino ne prati Seriju A, ali znate li koliki je procenat promašenih penala Iguaina prošle sezone?

Gonzalo Iguain je noćas promašio penal i otvorio vrata trijumfu Čilea u finalu Kopa Amerika, a mnoge je začudilo što je bio među izvođačima. Nekoliko puta je promašio penal za Napoli u prethodne dve godine, a u poslednjem kolu je protiv Lacija propustio priliku da odvede svoj klub u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Naime "Pipita" je kod rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2:2 šutirao na tribine "San Paola", a ne možete da se ne nasmejete kada uporedite promašene penale, onaj u poslednjem kolu Serije A, i ovaj noćašnji.

Pogledajte...



On je propustio da realizuje penal protiv Milana, kada mu je odbranio Dijego Lopez.



Isto je prošao protiv Atalante.



Nije dao gol ni protiv Kjeva.



Kada se pogleda statistika prošle sezone u Seriji A, dao je 3 od 7 penala, pa je i pored 18 golova u šampionatu i ukupno 29 u sezoni, bio tragičar!I na sve to, da izvede penal, kada je najvažnije?Hrabro, nema šta, neko bi rekao i glupo...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gonzalo Iguain - Argentinska noćna mora (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015

'Gaučosi' gube dva finala dve godine za redom na velikim takmičenjima, u obe tragedije u glavnoj ulozi bio je popularni 'Pipita'...Zanemarimo težak promašaj sa 'bele tačke' i loptu koju je lansirao na mesec sinoć u Santjagu tokom penal serije u finalu Kopa Amerika...Njemu jedanaesterci nisu specijalnost,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.