Penzioneri bi osvojili Ligu šampiona: Zvezde koje su završile karijeru ove godine

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioneri bi osvojili Ligu šampiona: Zvezde koje su završile karijeru ove godine

Život ide dalje, mladi stasavaju u zvezde, a zvezde idu na zaslužen odmor i pošteno stečenu penziju. Kakva imena su ove godine okačila kopačke o klin, sigurno će se pričati decenijama unapred, a kada bi se sastavila ekipa od novopečenih penzionera, dobio bi se kolektiv koji bi se glatko borio za trofej Lige šampiona.

Na golu penzionera bio bi bivši golman Arsenala Manuel Almunija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je odlučio da prestane sa aktivnim bavljenjem fudbala u ekipi Votforda, dok bi slabiji deo odbrane činili Danijel Van Bujten i Erik Abidal.

Nadamo se da se dvojica gore pomenutih neće naljutiti, ali veći trag u fudbalu svakako su ostavili bivši kapiteni Barselone i Intera Karles Pujol i Havijer Zaneti.

Kako se približavamo napadu, sve veće legende su u pitanju, pa se kao zadnji vezni našao Huan Sebastijan Veron koji je poslednju godinu u kopačkama proveo u Estudijantesu. Levo bi bio asistent trenera Mančester junajteda Rajan Gigs, a desno veliki majstor i bivši član Milana Klarens Sedorf.

Šef snajperskog voda je odmah iza špiceva, a ime mu je Antonio Avgusto Ribeiro Reis Junior ili samo jednostavno - Žuninjo. A, onda, dolaze dve velike zvezde, koje bi sigurno bile efikasnije od mnogih tandema u napadu i danas, a u pitanju su RivaldoTijeri Anri.

Jasno je da ovi momci sigurno još uvek nisu spremni za partiju šaha na Kalemegdanu.
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.