Pelegrini očajan zbog samo jednog boda

Izvor: UživoFudbal.com, 22.Okt.2014, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini očajan zbog samo jednog boda

Manuel Pelegrini, Mančester Siti

U utakmici grupe E, Lige šampiona u Moskvi CSKA i Mančester Siti odigrali su nerešeno 2:2. Gosti iz Engleske imali su dva gola prednosti preko Aguera i Milnera ali je domaćin izjednačio posle sa penala koji je skrivio Kolarov.

Menadžer Mančester Sitija, Manuel Pelegrini,bio je vidno nezadovoljan samo jednim osvojenim bodom naročito >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << jer je njegov tim pri vođstvu od 0:2 mogao da postigne još neki gol i tako reši utakmicu. Pelegrini je izjavio da protiv dobrih timova mora da se igra svih 90 minuta ali je podvukao da do kraja grupne faze se igra za još 9 bodova pa će se tek posle toga znati ko je obezbedio prolaz u nokaut fazu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na UživoFudbal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.