Pelegrini izgubio meč, ali i igrače!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini izgubio meč, ali i igrače!

Problemi pred Ligu šampiona.

Fudbaleri Mančester sitija Vensan Kompani, Džo Hart i Jaja Ture mogli bi zbog povreda da propuste utakmicu sa Borusijom iz Menhengladbaha u Ligi šampiona, preneli su danas britanski mediji.

Siti je dobro počeo sezonu, ali je izgubio tri od poslednje četiri utakmice u svom takmičenjima.

Ekipa Manuela Pelegrinija izgubila je juče u prvenstvu na Vajt Hart Lejnu od Totenhema sa 1:4, a taj duel propustili su David Silva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mangala, Fabijan Delf, Vilfred Boni, Gael Kliši, Keleči Iheanačo, kao i kapiten Vensan Kompani, koji se zbog problema sa tetivom povukao iz ekipe uoči početka utakmice.

Prvi golman Džo Hart je bio na klupi zbog problema sa leđima.

"Džo je tokom nedelje imao problema sa leđima. Trenirao je samo jedan dan ove nedelje i zbog toga je branio Vili Kabaljero. Džo nije bio 100 odsto spreman. Jaja ima problem sa tetivom. Ne znam da li će oni biti spremni, moraćemo da sačekamo ponedeljak i vidimo", rekao je trener Mančester sitija Manuel Pelegrini preneli su britanski mediji.

"Mislim da Kompani neće biti spreman za sredu", dodao je on.

Fudbaleri Mančester sitija igraju u sredu od 20.45 u Menhengladbahu protiv Borusije, utakmicu drugog kola Grupe D u Ligi šampiona. Obe ekipe su u prvom kolu pretrpele poraze.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.