Pelegrini: Četiri puta sam zaustavio Ronalda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pelegrini: Četiri puta sam zaustavio Ronalda

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini izjavio je da je zna recept kako da zaustavi najboljeg fudbalera madridskog Reala Kristijana Ronalda u polufinalu Lige šampiona.

"Kristijana znam već dugo, još dok sam bio trener Viljareala, nisam iznenađen njegovim učinkom u Realu. Bio sam četiri puta na suprotnoj strani protiv Ronalda, kada je bio u Mančester Junajtedu i svaki put bilo je 0:0. On je sjajan igrač i svoj vrhunac dostigao je u Madridu", rekao je Pelegrini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a prenosi Skaj Sport.

Portugalski napadač je zbog povrede izostao sa jučerašnjeg meča protiv Rajo Valjekana (3:2) u Primeri, ali se očekuje da će zaigrati na Etihadu.

Ronaldo je ove sezone postigao 47 golova, uključujući 16 u Ligi šampiona i prvi je strelac u najjačem evropskom takmičenju.

Prvi meč polufinala Lige šampiona između Siti i Reala igra se u utorak u Mančesteru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pelegrini zna kako da zaustavi Ronalda

Izvor: B92, 24.Apr.2016

Menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini uveren je da zna kako da zaustavi Kristijana Ronalda. Pelegrini nije imao duel sa Ronaldom u Realu, ali je bio trener Madriđanja u njegovoj prvoj sezoni na Santjago Bernabuu, te ima dosta iskustva protiv njega u Mančester Junajtedu, kao trener Viljareala.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.