PROCURELO: Ovo je BOMBA Ivice Ilieva i igrač koji je u rangu Leonarda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURELO: Ovo je BOMBA Ivice Ilieva i igrač koji je u rangu Leonarda! (VIDEO)

Crno-beli traže pojačanja za kvalifikacije za Ligu šampiona.

Davnašnja je želja ceno-belih. Još pre godinu ipo dana je Ivica Iliev pokušavao da ga dovede u Partizan, ali bezuspešno. Sportski direktor Partizana ushićeno je pričao o kvalitetima ubojitog strelca i sjajnog asistetna. Pogađate reč je o Sejdubi Sumi iz Slovana iz Bratislave. Ispostaviće se igraču koga je Iliev najavljivao kao pojačanje u rangu Leonarda.

NEIZVESNOSTI VIŠE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NEMA: Partizan PRONAŠAO štopera (FOTO)

DA LI SE NEŠTO SPREMA? U Podgorici BESNI ''RAT'' Varvara i Grobara (FOTO)

Suma želi u Partizan. Liga šampiona je magnet, ali i poznanstvo sa Leanrdo Tavambom sa kojim je veliki prijatelj. Tavamba je Sumi pričao sve najlepše o crno-belima i klubu iz Humske.

Takođe, važna je informacija da Slovan više ne računa na omalenog Sumu. Predsednik kluba iz Bratislave Ivan Vukomanović saopštio je da Sejduba može da ode iz kluba. E, tu već nastaju problemi.

Slovan za Sumu ima pondu iz Turske. Neimenovani klub spreman je da plati milion evra i odrekne se 20% od narednog trasnsfera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.