PROBLEM ZA REAL Bejl propušta meč protiv Liverpula, a možda i El klasiko

Izvor: Press, 20.Okt.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROBLEM ZA REAL Bejl propušta meč protiv Liverpula, a možda i El klasiko

Fudbaler Reala Geret Bejl propustiće utakmicu 3. kola B grupe Lige šampiona protiv Liverpula, prenosi danas Skaj Sport.
Bejl je lakšu povredu gluteusa zadobio prošle nedelje igrajući za reprezentaciju Velsa i propustio je i meč protiv Levanta, koji su Madriđani dobili sa 5:0.

Isti izvor navodi da je Bejl pod znakom pitanja i za El klasiko u subotu kada na Santjago Bernabeu gostuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Barselona.

On je u dosadašnjem delu sezone odigrao 12 utakmica i postigao pet golova za kraljevski klub.

Utakmica Liverpul - Real igra se u sredu od 20.45 na stadionu Enfild.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki peh za Real pred Liverpul i Barsu

Izvor: Mondo, 20.Okt.2014

Taman kada se Ronaldo oporavio od povrede kolena, "kraljevski klub" suočio se sa novim problemom - povredom Gereta Bejla...Foto: (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)..Real Madrid zadesio je novi peh pred meč Lige šampiona protiv Liverpula u sredu...Kristijano Ronaldo taman je zalečio povredu kolena i...

Nastavak na Mondo...

Ko prvi ruši Raula: Ronaldo ili Mesi?

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2014

Rekorder po broju golova u Ligi šampiona je Raul Gonzales, koji se 71. put upisao u listu strelaca u najjačem klupskom takmičenju. Ipak, pitanje je dana kada će da ga stignu i prestignu dvojica najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi...Gol mašina Barselona: Lionel Mesi.. ..Prvi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.