Izvor: HotSport.rs, 04.Maj.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Arsenal gazi sve pred sobom, Liga šampiona je na korak (VIDEO)

U poslednjem meču 35. kola Premijer lige fudbaleri Arsenala su na gostovanju Hal Sitiju upisali novi trijumf, ovog puta od 3:1 (3:0) posle kojeg su korak bliže osvajanju vicešampionske titule.

Sva tri gola “topdžije” su postigle u drugom delu prvog poluvremena, najpre je Sančez u 28. minutu savladao Harpera, pet minuta kasnije precizan je bio i Ramzi, da bi Čileanac svojim drugim pogotkom u sudijskoj nadoknadi podigao an velikih 3:0. Sve što su domaći uspeli da urade >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je da preko Kvina, koji je u 56. minutu savladao Ospinu, naprave korekciju rezultata.

Arsenal sada uz meč manje na svom kontu ima isti broj bodova kao Mančester Siti odnosno čak pet poena više od Mančester Junajteda koji je na četvrtom mestu, dok je Hal Siti na samo dva boda od opasne zone.


hotsport.rs

The post PREMIJER LIGA: Arsenal gazi sve pred sobom, Liga šampiona je na korak (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurna pobeda Arsenala protiv Hal Sitija!

Izvor: UživoFudbal.com, 04.Maj.2015

 Fudbaleri Arsenala su u poslednjem meču 35. kola pobedili Hal Siti. Tim Arsena Vengera je utakmicu rešio već u prvom poluvremenu. Pogotke za tobdžije je postigao Aleksis Sančez u 28. i 45 minutu, kao i Aron Ramzi u 33. minutu prvog dela igre. U nastavku Hal Siti je postigao počasni pogodak za...

Nastavak na UživoFudbal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.